Lån til istandsættelse af din bolig

//Lån til istandsættelse af din bolig

Lån til istandsættelse af din bolig

Prisen for istandsættelse af din bolig, afhænger primært af hvilke rum du har planer om at istandsætte. Som udgangspunkt er køkkenet og badeværelset de 2 dyreste rum at udskifte eller istandsætte, hvorimod de andre rum er knap så dyre. 

Du har flere muligheder for at låne til istandsættelse. Du kan vælge at ansøge din normale bank, men du kan også vælge at ansøge en online bank eller i den butik, hvor du køber materialerne. Mange butikker har i dag et finanseringstilbud til deres kunder, ofte lavet i samarbejde med en online bank. Du kan læse mere her om istandsættelses lån https://ikanobank.dk/laan/istandsaettelsen.

Fordelene ved et online lån

Der er flere fordele ved at ansøge hos en online bank frem for i din almindelige bank. Selve låneprocessen er hurtigere og nemmere og tager typisk kun få minutter. Samtidig har du svar indenfor et par timer og hvis tilbudet accepteres, har du pengene på din konto på mindre end 24 timer. 

En anden fordel er at en online bank ikke stiller spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til. Det kan være en grænseoverskridende oplevelse at sidde overfor et ukendt menneske og forklare om ens planer og økonomi. Din online bank anbefaler dig dog at du anvender lånet som planlagt og ikke på andet. 

Der vil heller ikke blive spurgt eller stillet krav om sikkerhed, men ansøger du om et større beløb vil du som udgangspunkt blive bedt om at dokumentere at du har en indtægt. Det kan du gøre ved at vise en lønseddel. 

Når du ansøger om et lån kan du med fordel søge mere end hos en bank. Ved at søge mindst 3 banker, får du et godt overblik over, hvad det koster at låne og du kan vælge det lån med de bedste betingelser. Du kan få hjælp af sammenligningssiderne til at finde hvilke banker du kan ansøge.

By | 2021-05-06T04:41:14+00:00 maj 6th, 2021|lån til istandsættelse|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment