Lær at styre din trang til at drikke uden brug af antabus

//Lær at styre din trang til at drikke uden brug af antabus

Lær at styre din trang til at drikke uden brug af antabus

Mange forbinder det at holde op med at drikke med at tage antabus. Det kan derfor være, at du har svært ved at komme i gang med en behandling for dit alkoholmisbrug, fordi du ikke har lyst til at tage antabus. Pillerne gør, at du får det dårligt, hvis du drikker, men de fjerner ikke trangen til at drikke. Derfor vil du ofte opleve, at trangen til at drikke er større, end din frygt for, at du får det dårligt af pillerne. Derfor kan det gøre, at du ikke har lyst til at prøve dem. 

Heldigvis findes der også former for alkoholbehandling, hvor du ikke skal tage antabus. Det er med til at hjælpe dig til at få styr på misbrug uden brug af piller. Det er en langt rarere måde for dig, da du i det tilfælde lærer at styre din trang – uden truslen om at få det dårligt, hvis du drikker. 

Et af de steder, hvor de kan tilbyde en naturlig form for behandling, er på behandlingscenteret Stien. De arbejder ud fra, at dit misbrug skyldes, at du er syg. Det handler derfor om, at du lærer at kontrollere din sygdom. Du bliver ikke rask, når du først en gang har været alkoholiker, men du lærer, hvordan du bryder dine dårlige vaner, så du ikke længere drikker. Det er afgørende i forhold til, at du kan få et normalt liv. 

På Stien kommer du ud af dine vante rammer, hvilket er et vigtigt skridt i forhold til, at du kan komme ud af dit misbrug. Det er dog selvfølgelig også vigtigt, at du kan holde fast i de gode vaner, når du kommer hjem igen. Det arbejder I derfor også med. Derudover bliver dine venner og familie inddraget, så de kan støtte dig på bedst mulig vis, når du kommer hjem igen. Læs mere på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/ 

By | 2019-02-24T12:43:53+00:00 februar 24th, 2019|alkoholbehandling|Kommentarer lukket til Lær at styre din trang til at drikke uden brug af antabus

About the Author: