Se dig godt omkring i visse blomsterbutikker

03 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er jo ikke altid, at en blomsterbutik er på størrelse med et havecenter, hvor man har de store indkøbsvogne til at placere hele plantekurve til træer i, vandbade og meget andet, hvor man så også kan finde en afdeling til at få bundet ens blomsterbuket ind.

Så lad os nu sige, at du har lidt travlt og måske skal på date og gerne vil have en buket blomster med, så du skal lige forbi en blomsterbutik i Nakskov og købe denne.

Du er lidt stakåndet, som du dukker op, og du er lidt desorienteret, fordi du skulle skynde dig at komme ud af døren på skolen, så du kunne nå på denne date.

Du har derfor smidt cyklen op ad butikken og trasker ind med din skoletaske på ryggen.

Her kan du så se, at det næsten er som at træde ind i en flot regnskov: der er blomster alle vegne, så de næsten støder sammen fra blad til blad fra hver sin ende af butikken.

Orienter dig inde i blomsterbutikken

Det er let at blivelamslået over alle de blomster, som man vil have svært ved at vælge blandt, og man søger efter ekspedienten inde i butikkens frodige og grønne areal.

Det er så her, at man kan komme til at støde ind i planter og blomster, som der vælter i deres krukker og skaber en kædereaktion, fordi pladsen er udnyttet til det mindste herinde; og det forøger en dominoeffekt, hvor du bliver forskrækket og springer omkring og rammer flere blomster, der vælter.

Så spotter man måske også lige en bi eller to, der har sneget sig ind i butikken, og dem er man lidt bange for, så man springer omkring igen.

Derfor skal man lige orientere sig om pladsen, når man går ind sådan et sted her og begynder at gå omkring, så man ikke vælter noget.

Flere Nyheder