Spørgsmålet er, om man kan male et badekar?

07 oktober 2021
Mathias Nielsen

advertorial

Badeværelset er et af hjemmets vigtigste rum, er der mange, der synes

Hvis du bor et sted, hvor du selv er herre over indretningen, så er oddsene høje for, at du går op i, hvordan der ser ud på dit badeværelse. Badeværelset er nemlig et af hjemmets vigtigste rum. Det er på badeværelset, at man bruger rigtig meget af sin tid, fordi det er her man går på toiletter, man går i bad, man styler sit hår og lægger sin makeup. Det er måske sågar der, hvor man vasker sit tøj. Der er altså, med andre ord, rigtig mange aktiviteter, som hører til på badeværelset, og netop derfor er det vigtigt, at badeværelset er indrettet på en måde, hvor du følger dig hjemme og du føler dig komfortabel. 

Er du så heldig – eller uheldig – at have et badekar?

På mange moderne badeværelser har man ikke så meget plads. Bor du i lejlighed, er der god chance for, at du kun har et lillebitte toilet, hvor der dårligt nok er plads til en håndvask. Bor du derimod i et hus, er der bedre chance for, at du har et lidt større badeværelser. Faktum er, at ting som badekar lidt hører fortiden til, fordi det netop optager meget plads. Og så bruger man måske ikke et badekar helt så hyppigt, som man burde, førend det skulle give mening at have et. I dag er badekar lidt en luksusting, fordi alle godt ved, at det ikke er noget man absolut har brug for. 

Spørgsmål i forhold til at male badekar

Kan man male et badekar? Det er der mange der spørger om. Og det gør de fordi badekar ofte er gamle (som nævnt, er de lidt et levn fra fortiden), og dermed kan de også ofte have nogle mærkelige farver. Eksempler kan være turkis, armygrøn eller lyserød. Det passer ikke så godt ind i et moderne hjem. 

Flere Nyheder