Bliv smerterne kvit med akupunktur i Viborg

06 January 2019
Astrid Pedersen
image

Ondt i ryggen, spændingshovedpine, smerter i nakke og skuldre, stivhed i lænden og ømme infiltrationer i arme og hænder er blevet hverdags kost for den store andel af danskerne, som arbejder på kontor, og derfor sidder foroverbøjet over deres arbejdsstationer dagen lang. Stillesiddende arbejde udgør en enorm belastning for kroppen – mere omfattende, end man skulle tro – og denne belastning giver mange smertefulde symptomer.

”Kontorkrop” er et udbredt fænomen i især den vestlige verden, og desværre har den moderne vestlige medicinske tradition ingen anden løsning på dette problem end ren og skær symptom behandling. Denne form for behandling tager som oftest form af smertestillende medicin, som består af en række syntetiske kemiske komponenter – denne medicin kan nok bringe lindring for en stund, men ikke fjerne de dybere ligeende årsager til smerterne.

Akupunktur fjerner smerter og roden dertil

Søger du en mere permanent løsning på dine problemer med smerter i kroppen, kan du med fordel kigge mod øst. I den fjernøstlige medicin findes metoder, som gennem årtusinder har været anvendt til varig smertelindring og forløsning af de årsager, der findes til det ubehag, der følger med en krop i ubalance. Akupunkturens filosofi er, at dette ubehag nemlig skyldes manglende balance i kroppens energier, Yin og Yang.

For at disse energier skal kunne bringes i ligevægt, skal kroppens egen energistrøm – Chi – kunne flyde frit i meridianerne, som er de energibaner, som løber gennem kroppen. Er der opstået blokader i energibanerne, skal disse fjernes, for at energien kan genvinde sit flow. Og ved hjælp af akupunktur kan der via tynde nåle, som indføres på bestemte steder rundt omkring på kroppen – de såkaldte akupunkturpunkter – manipuleres med energibanerne, således at blokeringerne forløses. Du bør kun lade dig behandle af en autoriseret akupunktør.

På brise-akupunktur.dk kan du læse mere om, hvordan akupunktur kan hjælpe dig, samt booke tid til en indledende behandling.

More articles