Få dig et nyt badeværelse

25 October 2021
Steffen Hansen

editorial

Husrenovering er altid lidt af et større projekt. Det kan godt være svært at vide, hvilke ting man skal have ordnet. Hvis du har købt et ældre hus, der trænger til en kærlig hånd, så har du sikkert en masse ting, du kan kaste dig over. Det kan være nedrivning af vægge, nyt gulvbelægning eller istandsættelse af køkkenet. I dette indlæg vil vi komme omkring, hvordan du kan renovere dit badeværelse. Et badeværelse er nemlig et vigtigt rum, hvor vi tilbringer en del af vores tid. Derfor er det vigtigt, at du får et funktionelt badeværelse, der er rart at være i. Læs med her og lad dig inspirere.

 

1. Varme i gulvet

Du kan overveje, hvis du skal have lagt nyt gulv på badeværelset, at få varme i gulvet. Varme i gulvet er meget rart, særligt ude på toiletter, hvor der til tider godt kan blive lidt koldt. Specielt, hvis du skal ud og bruge toilettet om natten, så fryser du ikke, når du er kommet ud fra din varme seng. Varme i gulvet skal du have lavet i samarbejde med en VVS-mand eller autoriseret gulvmand. Det er alle pengene værd, og du kan også overveje at få det gjort i din stue.

 

2. Re-emaljering af dit badekar

Hvis du er så heldig, at dit badeværelse har et badekar, så kan du overveje at få den renoveret, fremfor at investere i en ny. Et badekar har en overflade, der er lavet med emalje materiale. Hvis dit badekar er meget slidt og har en masse gamle kalkrester, så kan du overveje at få skiftet emaljen ud. Det kan spare dig en masse penge, fremfor at investere i en hel ny. Hvis det lyder interessant, så kan du se mere om re-emaljering af badekar via dette link: https://emaljering-af-badekar.dk/kan-man-male-et-badekar/

 

3. Ny bruseniche

Hvis du ikke har et badekar, men derimod en bruseniche, så kan du få lavet en ny bruseniche, der passer helt til dit behov. Det kan være, du har en særlig præference i vandtrykket i dit brusehoved. Der findes mange typer af brusehoveder, hvor vandtrykket kan reguleres efter ønske. Du kan finde brusehoveder, der matcher med æstetikken i dit badeværelse, så stilen er velovervejet og gennemgående. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvad du finder, fordi det skal matche med resten. 

More articles