Banankage er en sikker vinder til festlige lejligheder

14 January 2019
Kamilla Tolnø

editorial

Banankage er et populært valg blandt både børn og voksne – og det er ikke uden grund. Bananer er kendt for deres naturlige sødme og cremede tekstur, som gør sig utroligt godt i en kage. En banankage har således ikke kun en sød, tropisk smag, men også en lækker, fugtig konsistens. Sidst men ikke mindst er det at lave en banankage en utrolig simpel opgave, som ofte kan gøres med de ingredienser, som man allerede har derhjemme i skabene. Hvis man mangler en kage til den festlige lejlighed og ønsker at lave en kage, som vil gå rent ind hos alle deltagerne, så er banankagen altså det oplagte valg.

Kage til fødselsdage og andre begivenheder

Langt de fleste elsker kage. Og det er oplagt at servere en lækker, fugtig banankage, når der er noget, der skal fejres. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en fødselsdag. Da kagen er nem at have med at gøre og transportere sammenlignet med fx en lagkage eller lignende, er den også et godt valg til dem, der skal have kage med til fx børnehave- eller skoleklassen. Men også blandt voksne vil banankagen også gå rent ind, ikke mindst fordi den kan varieres i det uendelige ved blandt andet at tilføje chokolade, nødder, ananas eller kokos.

Lækker banankage med chokoladestykker

Hvis du står og mangler en god og lækker opskrift på banankage, er denne banankage med chokoladestykker det oplagte valg. Den er simpel og hurtig at lave, samtidig med at den ikke kræver nogen særlige eller specielle ingredienser. Skal man lave kage i selskab med børn, er banankagen utroligt velegnet. Det er i hvert fald sikkert, at når opskriften på banankage først er blevet prøvet derhjemme, bliver det den nye favorit til fødselsdage og andre festlige lejligheder. Både for dem, der skal lave den og dem, der skal spise den.

More articles