Brug ikke dit sexlegetøj for tit

12 December 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan virke lidt selvmodsigende, at vi forklarer dig, at du ikke skal bruge dit sexlegetøj for ofte, for du har jo nok selv købt det, og så er det jo op til dig selv, hvor meget eller lidt du vil benytte dig af det.

Grunden til vores overskrift er sådan set ikke, at legetøjet kan gå hurtigere i stykker, desto mere det bliver brugt – for det er jo skabt til at blive brugt, så længe man ikke er for hårdhændet ved det.

Vi skal heller ikke ind på det hygiejniske, for den del håber vi også, at du har styr på med at gøre sexlegetøjet rent og måske har læst andre steder på nettet.

Det handler sådan set mest om den effekt, som sexlegetøj kan give en som bruger. Dette skal ikke forstås ligesom et stearinlys eller lignende, der langsomt forsvinder, jo mere det bliver brugt og ikke lyser lige så meget op mere og til sidst ikke giver nogen effekt.

At få noget ud af sexlegetøjet handler i lige så høj grad om, hvorvidt man er tilstede i brugen af sexlegetøjet, om man får det brugt af andre på sig selv eller bruger det alene.

Den del er både, om man er oplagt i brugen af sexlegetøjet, hvor nogle har mere virilitet end andre, eller om man ikke lige er til brugen af det den dag eller gang – og det kan variere fra gang til gang.

Men det er også forventningens og spændingens glæde specielt ved det ukendte, så den første gang er det måske helt magisk at bruge det, den næste gang er også godt, men lidt mindre spændende, og senere skal man have andre til at bruge det på en for at få det uventede element ind i det.

Derfor mister det måske lidt effekten, hvis man bruger det for meget, så man kan eventuelt lægge det væk i en periode eller bruge det mindre ofte, så det kilder de rigtige steder!

More articles