Derfor er SEO tekster så smarte

//Derfor er SEO tekster så smarte

Derfor er SEO tekster så smarte

Måske er SEO noget, du kender til, måske er det ikke. Men under alle omstændigheder, er det noget der har indflydelse på din internetadfærd – og alle andre menneskers adfærd på nettet. I hvert fald, hvis man bruger Google.

Google er den mest brugte søgemaskine i vores del af verden, og det er nærmest naturgivent, at man går ind og “googler” et ord eller begreb, som man har brug for at vide mere om eller vil købe. Det betyder, at Google har meget magt, fordi stort set alle bruger søgemaskinen som en genvej hen til de hjemmesider, folk har lyst til at besøge.

Sådan fungerer SEO

Når man googler et ord eller begreb, kommer der næsten altid mange resultater frem. Ofte er der rigtig rigtig mange resultater. Og faktum er, at de fleste af os ikke sidder og bladrer i siderne med søgeresultater – vi vælger derimod ét af de allerøverste links, som bliver præsenteret i vores Google-søgning. 

Det betyder, at de hjemmesider, som formår at ligge øverst på Google’s resultat-side får langt flere besøgende end dem, der ligger på side 5 (eller side 500). Så hvad kan man gøre for at få lov til at ligge øverst? Svaret er SEO.

SEO står for search engine optimisation, og kan på dansk oversættes til søgemaskineoptimering. Det betyder simpelthen, at man “optimerer” sin hjemmeside til at performe godt på Google, og ligge højere på resultatlisten. Det gør man ved at forme det tekstlige indhold på hjemmesiden, så det passer til de krav og kriterier, som Google stiller til det, de mener er en “god” hjemmeside, der fortjener at ligge øverst på resultatlisten.

Sådan får du glæde af SEO

Hvis du har en virksomhed, som kan få gavn af et større besøgstal, så bør du alliere dig med nogle gode skribenter, der kan udforme tekst til hjemmeside og evt. sociale medier. Held og lykke med det!

By | 2021-04-15T04:15:32+00:00 april 15th, 2021|seo tekster|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment