Dyretransport er også så meget andet end det forestillede

//Dyretransport er også så meget andet end det forestillede

Dyretransport er også så meget andet end det forestillede

Med tanke på dyretransport forestiller du dig måske noget med, at man ser tryner fra grise, der presser sig ud gennem tremmerne på de smalle kasser i en container bag på en lastbil, hvor de er stuvet sammen og lever i deres egen afføring over kortere og længere ture.

Ofte er det medierne, der har fundet sådan et enkelt grelt tilfælde, som der bliver hevet frem, mens forholdene og standarderne er blevet meget bedre gennem de sidste mange år, og der er meget kontrol med den slags transport, da man netop kører med levende dyr.

Men transport af dyr er jo også så meget mere end de tilfælde, der kommer mest op i medierne.

Tænk bare selv på, når du skal ud at lufte din hund længere væk fra din bopæl. Så har du den formentlig bag i din bil i et bur. Det er jo også dyretransport.

Du laver selv dyretransport

Det samme gælder jo, hvis du skal have hunden med på ferie. Så skal den jo også have det godt undervejs på køreturen.

Du har måske nogle katte, der skal transporteres ud til en ny ejer eller lignende, og så laver du også dyretransport ved at have dem i transportable kasser eller tilsvarende.

Måske har du også fisk i et akvarium, som du rykker rundt på, når du skal omdekorere derhjemme, eller du skal have fiskene fra den ene tank til en mere midlertidig tank, fordi du skal gøre rent det første sted.

Som lille har du måske også fanget frøer og insekter, som du har forsøgt at tage med hjem, og selvom du gjorde det med de bedste intentioner, så havde dyrene nok næppe godt af at blive taget ud af deres habitat, og de døde nok kort tid efter.

Men der kan du se: selv os private mennesker laver transport af dyr.

By | 2021-01-28T14:15:00+00:00 januar 28th, 2021|dyretransport, transport af levende dyr|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment