En guide til at vælge den mest kompetente VVS i Dragør

02 november 2020
Silje Hansen

En VVS-montør kan i dag hjælpe med at løse flere forskellige opgaver i hjemmet eller på arbejdspladsen. Det er alt lige fra, når der skal monteres en automatisk kaffemaskine, eller et armatur der kan lave kogende vand eller iskold vand. Det kan også være til større opgaver som, når du skal have lavet et vandrør, der er blevet utæt, når du skal have trukket vand rundt i din bolig til et nyt badeværelse eller et udendørs bad. Der er sjældent en opgave, som ikke en VVS-montør kan klare, når det kommer til at vandledninger og vandrør. 

Er du i tvivl om opgaven er lovpligtig eller bliver udført korrekt, kan få den nødvendige hjælp og sparring fra en VVS-montør. Der er som udgangspunkt flere muligheder for at komme i mål med det projekt du ønsker at få lavet. Her sker der løbende noget nyt på markedet, som måske er smartere og billigere end det du havde forestillet dig. 

Derfor skal du vælge en autoriseret VVS-montør

Der er god grund til at søge efter en autoriseret VVS-montør. Det er sådan at der er visse VVS-opgaver der er lovpligtige at de kun bliver udført af en autoriseret VVS’er. Det skyldes, at man som autoriseret VVS’er er blevet godkendt af tilsynsmyndighederne for at kunne løse opgave efter de gældende regler og standarder. 

Hvis ikke du vælger en autoriseret VVS’er til at løse opgaven, vil det blive betragtet som en ulovlig installation i ejendommen. Det vil betyde, at hvis der opstår en vandskade i din ejendom, vil forsikringen ikke dække skaden, da det ikke er blevet udført af en autoriseret VVS’er. 

Find den bedste VVS’er i Dragør

Hvis du leder efter en pålidelig og billig VVS’montør i Dragør eller omegn, kan vi med sikkerhed give dig en varm anbefaling. Her kan vi varmt anbefale dig at vælge caavvs.dk.

Flere Nyheder