Få en grønnere bolig med en varmepumpe på Sjælland

19 juli 2021
Cecilie Mortensen

Hvis der er en ting, som er kommet for at blive, så er det varmepumper. Varmepumper giver dig nemlig muligheden for at opvarme din bolig på en grøn måde. Og hvad det vil sige, kigger vi mere på herunder. 

Hvordan gør en varmepumpe på Sjælland din bolig “grøn”? 

Det at din bolig bliver grønnere med en varmepumpe vil sige, at din bolig kommer til at udlede mindre CO2. Og netop CO2 er man interesseret i at mindske udledningen af, da det bidrager til den globale opvarmning. 

Det smarte ved en varmepumpe er, at den kan udnytte luften der er ude, når der skal produceres varme inde i din bolig. Varmepumpen skal dog sættes til strøm, men langt størstedelen af varmepumpens energi, kommer fra vinden. Og i og med at der her er tale om en vedvarende energikilde, så sætter det ikke et tungt fodspor på miljøet, når vi snakker om forurening. 

Dette skal du også vide om en varmepumpe på Sjælland

Noget som også er værd at fremhæve ved en varmepumpe er, at du kan spare penge på din varmeregning. Med tiden kan du endda spare så meget, at besparelserne kan udligne udgiften til varmepumpen. 

Hvis du tænker, at en varmepumpe kunne være interessant i din bolig, så har du mulighed for at leje den på abonnement. På den måde kan du undgå en stor udgift til varmepumpen, og du skal ikke bekymre dig omkring udgifter til vedligeholdelse. Dette bliver nemlig alt sammen dækket af det firma, som leverer varmepumpen til dig. 

En tredje ting der også skal nævnes er, at der stadig kan være tilskud at hente til din varmepumpe på Sjælland – selv når du får den på abonnement. Der kan således være ekstra penge, du kan trække fra, når du vælger at få en varmepumpe installeret i din bolig. 

Flere Nyheder