Få varme i gulvet med smarte varmekabler

27 august 2020
Astrid Pedersen

Gulvvarme er en opvarmnings form som vinder større og større indpas i danske hjem. Med gulvvarme slipper du for kolde tæer om vinteren når du går rundt i din bolig. Gulvvarme installation er ikke længere begrænset til rum så som badeværelse eller køkken.

Flere og flere bolig ejere vælger at supplere de traditionelle opvarmnings metoder med smart og fleksibel gulvvarme. Og skulle du have lyst til at få lagt gulvvarme ind kan du med fordel kontakte Dansk Varmekabel med henblik på indlæggelse af varmekabel i dine gulve.

Hvad er et varmekabel?

Et varmekabel er et kabel som er designet til at kunne afgive varme i mængder som gør at det kan anvendes i gulve. Hos Dansk Varmekabel finder du nogle af de bedste varme kabler på markedet. Varme kabler fra Dansk Varmekabel er udviklet gennem talrige tests og lever derfor op til samtlige krav og regulativer når det handler om sikkerhed og kvalitet.

Et varmekabel fra Dansk Varmekabel består i sin kerne af to tynde varmetråde som hver for sig er isoleret med det varme ledende materiale teflon. Rundt om teflon isoleringen finder du et beskyttende lag af kevlar, en fortinnet jordskærm, og sluttelig yderkappen som er fremstillet af PVC. Med den grundige indvendige isolering af varmetrådene undgår varme kablet at smelte eller udsætte din bolig for brandfare.

Varmekablet kan i lighed med HandyHeat gulvvarme måtterne lægges på eksisterende gulve og dækkes med fliselim. Med et gulvvarmekabel har du en fleksibel løsning som passer til alle typer rum uanset rummets størrelse og udformning. I modsætning til de mere regulære gulvvarme måtter kan et varmekabel nemlig tilpasset et rum uanset hvor uregelmæssigt dette end måtte være.

Du kan se flere variationer af det smarte varmekabel fra Dansk Varmekabel på virksomhedens hjemmeside hvor du også kan læse de medfølgende datablade til hver type varmekabel. Læs mere på handyheat.dk

Flere Nyheder