Find de bedste brugte biler hos en online forhandler

09 December 2019
Astrid Pedersen

editorial

I dag er det tæt på umuligt at betale en ny bil kontant. Står du således for at skulle købe din første bil, vil du med stor sandsynlighed være nødt til at optage et billån for at kunne finansiere anskaffelsen af en fabriksny bil. Når du så har købt og betalt din nye bil, vil den miste størstedelen af sin nypris inden for det første år, og derpå støt falde i værdi indtil du kun kan få en en brøkdel af prisen for den ved et salg.

Dette kan i praksis betyde, at du kommer til at afdrage på et lån, du har optaget til anskaffelse af en bil, som reelt ikke længere er prisen værd. Og dette er da rigtig ærgerligt – især når du ville have kunnet købe en brugt bil for et langt mindre beløb.

Køb brugt, og spar mange penge

Det før nævnte værditab på nye biler kan nemlig vendes til at være i din favør. Dette sker, når du vælger at købe en lettere brugt bil i stedet for en spritny model. Når du køber en bil, som er en 3 – 5 år gammel, vil du nemlig kunne få den til en langt lavere pris, end den stod til som ny. Og bilen behøver ikke at have taget skade af at få nogle år og et antal kilometer med i bagagerummet.

Mange udlejnings selskaber og leasing firmaer vælger at sælge ud af deres vognpark, når der kommer nye modeller på markedet, for at kunne tilbyde deres kunder det nyeste inden for klassen. Brugte biler fra denne type sælgere er typisk velholdte, og er samtidig som oftest udstyret med lækkert ekstra udstyr og state of the art elektronik, som højner både sikkerhed og køreglæde.

Du kan finde de senest opdaterede annoncer for brugte biler til salg i Danmark på biltorvet.dk

More articles