Find den rette e væske online

15 december 2020
Astrid Pedersen

Hvis du overvejer et rygestop, bør du samtidig overveje din strategi. Du kan med fordel vælge e cigaretter, som repræsenterer en af de mest effektive måder, hvorpå du kan kvitte smøgerne. Når du køber e cigaretter skal du samtidig huske at købe e væske.

Hvad er e væske?

Når du damper på din e cigaret består den damp du ind- og udånder af aerosoler som fremkommer ved opvarmning af e væske. E væske – eller e juice som det også kaldes – er således en temmelig essentiel del af en e cigaret. E væsken påfyldes den tank som hører til e cigaretten inden du skal bruge den, og fungerer her som et reservoir for aromastoffer og nikotin.

Du kan få e væske helt uden, eller med meget lave niveauer, af nikotin. Dette gør e cigaretter til perfekte redskaber til ryge afvænning idet du med en e cigaret nemt kan trappe ud af din fysiske nikotin afhængighed uden samtidig at skulle lægge den mentale afhængighed på hylden. Derfor er e cigaretter typisk mere effektive rygestop midler end eksempelvis tabletter, tyggegummi eller plaster, som måske nok kan få has på den fysiske – men ikke den psykiske – afhængighed.

For langt de fleste typer e væskes vedkommende er der foruden nikotin tilsat smags eller aroma stoffer. Du kan få e væske som smager og dufter af vanilje, diverse former for frugt eller bær, vingummi, bolsjer, eukalyptus, pebermynte, chokolade og mange andre lækkerier.

Da der ikke finder nogen forbrænding sted når du damper på en e cigaret vil du undgå den grimme lugt af røg som sætter sig i tøj, hår og møbler. Og da der ikke er tjære i e væske slipper du for gulnede vægge, misfarvede tænder og gule fingerspidser.

Du kan finde et stort udvalg af kvalitets e væske i den online shop på Gosmoke.dk.

Flere Nyheder