Find det rette gulv til dit renovationsprojekt

28 september 2021
Steffen Hansen

Står du overfor et større renovationsprojekt af dit hus? Så har du i forvejen mange overvejelser og beslutninger, der skal træffes. Det kan være alt fra hvilke fliser, der skal være på badeværelset til hvilken type gulv, du ønsker i køkkenet. Det kan være svært at vælge det rette type gulv.

Du skal også tage en beslutning om, hvor meget gulv du egentlig skal bruge, samt hvor mange penge du vil bruge på at investere i et nyt gulv. I dette indlæg vil vi gøre dig opmærksom på, hvilke overvejelser du kan gøre sig, hvis du står og vil have et nyt gulv til dit hus. 

Hvilken gulvtype skal du vælge?

Hvad type gulv ønsker du dig egentlig? Det er noget af det første du skal tage en beslutning om. Der findes nemlig masse typer af gulve, der kan passe til netop dit behov. Du kan få trægulve, hvor der er de klassiske plankegulve, men du kan også få sildebensmønster. Hvis du søger efter gulve til køkkenet, kan du overveje laminatgulv eller vinylgulve.

Det er nemmere at rengøre, hvis du skulle spilde noget på gulvet eller gøre rent efter aftensmaden. Det kommer i sidste ende an på din indre visuelle billede af drømmegulvet og den generelle æstetiske design, du går efter. 

Husk at måle op

Ligesom med maling, så skal du have en idé om, hvor meget gulv du skal have. Derfor kan du med fordel måle dine gulve op, så du ved lige nøjagtig hvor meget gulv, der skal til for at dække køkkenet, soveværelset eller stuen. Det er bedre at være på forkant, fremfor at stå og mangle i sidste ende. Eller i værste fald have alt for meget overskydende gulv til slut. Din gulvforhandler vil også sætte pris på dette, da det er nemmere for dem at rådgive dig og give dig en nøjagtig pris på, hvor meget det kan koste. 

 

Undersøg mulighederne

Vi anbefaler, at du undersøger dine muligheder før du tager det første og bedste gulvfirma. Der kan godt være stor variation i priserne blandt firmaerne, så hvis du vil sikre, at du får et gulvfirma, der har kvalitet for øje og kan give en god pris, så skal du tjekke mulighederne ud. Leder du efter et godt gulvfirma, så kan vi anbefale: https://www.kennditgulv.dk/gulvfirma/gulvlaegger_lyngby.

Flere Nyheder