Find en smartere tandregulering mod skæve tænder

//Find en smartere tandregulering mod skæve tænder

Find en smartere tandregulering mod skæve tænder

Et smil er både skønt og smittende. Desværre er der mange der går og holder på sit smil eller grin, fordi man er utilfreds med sine skæve tænder. Det kan være utroligt hæmmende, når man er i selskab med andre, fordi man er opmærksom på sine skæve tænder eller de store mellemrum der er kommet mellem ens tænder. 

Det er der naturligvis en smart og diskret løsning på. De fleste tænker nok på den traditionelle bøjle, hvor man har togskinner på tænderne. Det er tydeligt for alle at man har bøjle på, og forværre oftest følelsen af skæve tænder, mens man har bøjle på. Der er også visse madvarer som du ikke kan spise, når du har bøjle på, fordi den sidder fast.

Det er der heldigvis kommet en nyere, smartere og mere diskret løsning på gennem inivsalign behandling.

Hvad går en invisalign behandling mod skæve tænder ud på?

En invisalign behandling er effektiv og sikker mod skæve tænder, mellemrum mellem tænderne eller, hvis du har underbid eller overbid, som du ønsker at rette op på. Det er en utrolig diskret behandling i og med, at den består af en gennemsigtig tandbøjle. Denne tandbøjle bliver designet og tilpasset ens tænder og mund, så den sidder helt tæt, og så man stadig kan se ens normale tænder. På denne måde vil dine omgivelser næsten ikke kunne bemærke, at du har bøjlen på sammenlignet med de traditionelle skinner. 

Med denne behandling har du mulighed for at tage tandbøjlen af og på mellem dine måltider. På denne måde skal du ikke tage hensyn til, hvad du kan spise, da alt er muligt. Det er dog vigtigt, at du sikrer dig at du har invisalign bøjlen på i minimum 22 timer i døgnet. 

Bestil en invisalign behandling her

Hvis du ønsker at bestille en invisalign behandling mod skæve tænder, kan du med fordel kontakt You Smile I Smile.

By | 2021-04-30T13:13:44+00:00 april 30th, 2021|invisalign|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment