Gør kollegiefesten til noget særligt – køb et fadølsanlæg

01 september 2021
Emilie Ann Jacobsen

Vil I gerne gøre jeres kommende kollegiefester til noget helt særligt, bør I købe et fadølsanlæg til kollegiet. Dermed har I et anlæg, som I kan bruge til mange fester fremover. I kan sælge øllene billigt, men alligevel til en pris, så I kommer til at have et lille overskud. Dermed kan der blive råd til at holde nogle endnu vildere fester fremadrettet. 

Hvor får man lige fat på et fadølsanlæg, spørger du måske dig selv. Det kan man for eksempel gøre på webshoppen torstein.dk/fadolsanlaeg-78. De har et stort udvalg af fadølsanlæg og udstyr til dem. I kan derfor finde alt, hvad I har brug for hos dem. Se dem her

Er der ikke så mange penge i festudvalgets kasse, kan I starte med et mindre mobilt fadølsanlæg. I takt med at der kommer flere penge i kassen, kan I vælge at opgradere til et større anlæg. Det kan for eksempel være et, der kan stå på en mobil rullebar. Dermed bliver det nemmere at placere anlægget et sted, hvor køen ikke kommer til at være i vejen for andre. 

Sørg for at undersøge reglerne på området

Inden I begynder at servere øl for jeres medkollegianere, er det en god ide, at I undersøger, hvad reglerne på området er. Der er strenge regler for det at servere alkohol til andre. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at I sørger for at overholde dem. 

Når det er sagt, er det selvfølgelig heller ikke værre eller mere besværligt end det. Det kræver bare, at I lige bruger et øjeblik på at sætte jer ind i reglerne. Når I har gjort det, kan I begynde at shoppe løs af de mange muligheder, der findes inden for fadølsanlæg. Det er altid rart for jer, at I kan være sikre på, at I overholder reglerne på området. 

 

Flere Nyheder