Har du styr på alle områder af din samling af danske film?

25 oktober 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Selvom det er blevet populært at stream film, så er der bare noget ved at have ens film i fysisk form på samme måde, som at det er blevet moderne igen at have musikken i fysisk form.

Man kan have nye udgivelser af film i fysisk form, eller man kan have nogle sjældne og gamle film, der ikke er blevet udgivet på moderne form af for afspilning.

For der har gennem tiden været mange forskellige måder at afspille film på, og der kommer måske flere til, så man kan ende med at have mange forskellige udgivelser af film liggende – specielt hvis man ønsker filmene på alle de former, som de er udgivet på.

Man kan således have dem på VHS, BetaMax, DVD og endda de gammeldags filmruller, hvis man er virkelig en nørdet filmsamler.

Derfor kan man ende med at have noget af en omfangsrig samling af danske film, hvoraf nogle nok er købt på MovieZoo.

Hvor opbevarer du dine danske film henne?

Så med et stort antal af danske film og endda på forskellige udgivelsesformer så ender man også med at have meget plads, der bliver optaget af disse film.

Her kan det være smart for sig selv, at man indfører et system efter, hvordan man har de her film opmagasineret.

Det kan være efter udgivelselsform, så man har et lokale, der er dedikeret til den ene form, men man kan opdage have dem efter instruktør, hovedskuespiller, distributør eller bare genre.

Det handler jo om, hvordan man helst vil finde frem til de her film, når man skal bruge dem, eller hvordan det mest giver mening for en at have dem derhjemme.

Man bør skrive ned, hvor mange man har, og hvor de er henne, og så skal man rette det til løbende, så man er altid er opdateret på ens samling.

Flere Nyheder