Hvad er det vigtigt at kunne, før man tager på et Powerpoint kursus?

14 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du kender nok til det udtryk at være overkvalificeret til en stilling, men det kunne også være rart at tage på sådan et PowerPoint kursus for eksempel, hvor man bare ved, at man er virkelig god til det, så man tager det på sådan et lavt niveau, så man virkelig kan hæve sig over de andre.

Det er noget, som der kan øge selvtilliden hos en selv.

Men det er så bare omvendt ikke sjovt for de andre kursusdeltagere, at du belærer dem hele tiden med, hvad de burde gøre anderledes eller vide – og underviseren er også ved at være træt af dig.

Du kan så også have forberedt dig så meget, at du finder ud af, at du faktisk kunne have lært det selv derhjemme, eller det i hvert fald er så tæt på, at du næsten kun får et supplement ud af dette kursus, så du næsten burde have taget kurset på et højere niveau.

powerpoint kurser

Man kan forberede sig for meget og for lidt til et PowerPoint kursus

Mange kursusudbydere har faktisk den forventning, at man kommer ret så blank ind til kurset alt efter, hvilket niveau det er på, eller hvis man er blevet bedt om at læse noget forud eller ej.

Som regel følger der en beskrivelse med til, hvad det forventes, at man kan kan, og hvad man så kan bygge ovenpå den viden, når man tager dette kursus.

Lige med PowerPoint skal man da som minimum kende til, hvordan Office i sin grundform virker, og hvordan man benytter en computer generelt.

Ellers er det bare med at suge til, sig så skal man ellers bare lægge sig mellem at være en stræber og så at være en døgenigt, for der er ingen, der kan lide en af disse typer.

Så er det ellers bare: Held og lykke med kurset!

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://din-semester.se/

https://ferieguiden.se/

https://nya-expeditioner.se/

https://resebrevet.se/

https://reseposten.se/

https://rundresan.se/

https://semester-nytt.se/

https://semesternytt.se/

https://semesterposten.se/

https://travelguiden.se/

https://trevlig-resa.se/

https://utflyktsinfo.se/

Flere Nyheder