Hvilken slags håndværker går du lige og mangler til en opgave?

06 oktober 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

At sige at man mangler en håndværker, er ligesom at sige, at man gerne vil have et brød eller en øl: Det er jo en fællesbetegnelse for mange ting, hvor man skal være specifik, hvis man gerne vil have det rette, for ellers får man måske noget forkert.

Nu går det næppe særligt galt, hvis der er tale om en øl eller et brød, men det kan have store konsekvenser, hvis man sætter de forkerte håndværkere til at tage sig af en opgave, som de ikke er kompetente til.

Så skal de sådan set også sige nej til opgaven, for hvis de laver noget klamphuggeri, som de ikke har forstand og/eller tilladelse til at lave, så giver det dem dårlig omtalelse.

Så er der selvfølgelig håndværkerfirmaer, som der er meget omfavnende og laver mange ting, mens andre igen har specialiseret sig på et bestemt område i deres fag.

Og man kan som sagt nogle gange have brug for en enkelt, mens man andre gange skal bruge end håndfuld.

Der er mange typer af håndværkere derude

Derfor sætter man jo ikke den samme person til at lave reparationer på ens badeværelse, som der også lægger tag på ens hus.

Det giver selvfølgelig sig selv, og man ved da godt, at der findes håndværkere som en tømrer, murer, maler, VVS’er og meget andet, men det er netop det “meget andet”, som man måske ikke er klar over, hvis man på et tidspunkt skal bruge en specialist til en opgave.

Og er man egentlig helt sikker på, hvad de forskellige håndværkertyper må lave og ikke lave?

Der er jo ingen grund til at tage kontakt til de “forkerte”, når man skal bruge nogle helt andre, så derfor bør man sætte sig ind i, hvad det er for en slags håndværker, som man har brug for.

Flere Nyheder