Hvordan finder jeg de bedste forsendelsespriser for min pakke?

04 september 2020
Astrid Pedersen

Mange mennesker står hver dag med en pakke som skal sendes – enten på tværs af landet eller til en modtager i udlandet. Hvis du er i tvivl om hvilket fragt eller distributions firma du skal vælge når du står for at skulle sende en pakke kan du med fordel benytte pakke.dk.

Pakke.dk er en portal som giver et samlet overblik over samtlige operatører inden for fragt og distribution af pakker i Danmark og i udlandet. Hos pakke.dk kan du ved hjælp af den smarte forsendelses beregnet hurtigt finde den bedste pris på netop din forsendelse. Du kan faktisk også bestille forsendelsen hos den valgte operatør direkte gennem pakke.dk uden at skulle ind på pågældende operatørs hjemmeside og søge forfra.

På den måde er du sikker på at få den billigste og hurtigste forsendelse uanset om denne skal foregå via PostNord, DAO, DHL, GLS, UPS, TNT, FedEx, Bring eller JetPack. Og så slipper du for at skulle trawle samtlige operatørers hjemmeside for at få den bedste og billigste service når du skal sende en pakke.

Hvorfor skal jeg vælge DAO som operatør?

Skal du blot sende en enkelt pakke er DAO et ganske glimrende bud på en billig og pålidelig operatør. Du har for eksempel mulighed for at vælge kategorien ”SUPER ØKONOMI” når du sender pakke med DAO via pakke.dk. Så kan du få din pakke sendt til DAO 365 priser og stadig nyde godt af den sublime kunde service du får når du sender pakker via pakke.dk.

DAO er et dansk firma – forkortelsen står for Dansk Avis Omdeling – som igennem mange år har serviceret såvel private som erhvervs virksomheder med omdeling af breve og pakker. Derfor kan du trygt vælge Dao som din forsendelses service.

Du kan læse mere om DAO, og bestille forsendelse via DAO online, på pakke.dk

Flere Nyheder