Hvorfor vælge smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen?

20 september 2020
Astrid Pedersen

Ole Lynggaard Copenhagen er blandt de mest moderne og populære danske smykke huse – herhjemme såvel som i det store udland. Smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen er smukke, elegante, og med et internationalt tilsnit som gør dem særdeles yndede blandt såvel kendisser som i det danske kongehus.

Når du vælger et Ole Lynggaard Copenhagen smykke – hvad end det drejer sig om en halskæde eller et vedhæng dertil, et smukt armbånd, en stilfuld finger ring eller måske et sæt øreringe eller ørestikker, får du utroligt meget kvalitet for pengene. Ole Lynggaard Copenhagen henvender sig til den stilbevidste kvinde med høje standarder som sætter kvalitet over kvantitet og som kender værdien af et enkelt og vel designet udtryk.

Smykkerne drager inspiration fra naturen og har det umiskendelige skandinaviske tilsnit som efterstræbes i alle former for design. Se for eksempel den eksklusive Forest serie som vækker mindelser om skoven, træerne og planterne. Samtlige smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen er fremstillet i kvalitets materialer – hertil anvendes kun de fineste metaller og udvalgte ædelstene og krystaller.

Find Ole Lynggaard Copenhagen smykker hos Carat Diamanter

De klassiske og stilfulde smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen vil med garanti vække lykke og glæde hos modtageren, uanset om der er tale om konfirmanden, fødselaren eller bruden.

Hvis du ønsker at bestille Ole Lynggaard Copenhagen smykker online kan du med fordel gøre dette via Carat Diamanters online shop. Her finder du et velassorteret udvalg af smykker fra kendte brands så som Georg Jensen, Heiring, Julie Sandlau, Line & Jo, Nordahl Andersen, Nordgreen Copenhagen, Scrouples Jewellery, Sif Jakobs, Susanne Friis Bjørner, byBiehl og Blossom Copenhagen.

Du kan se de mange smukke smykker, og bestille Ole Lynggaard Copenhagen smykker, i den online shop på caratdiamanter.dk. Bestiller du for over 399,- kroner får du gratis levering og fri retur ret inden for 30 dage.

Flere Nyheder