Indbrudssikring med overvågningskamera

14 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

I disse dage snakkes der meget om overvågning. Mange mennesker er bekymrede omkring den stigende tendens til at indføre overvågning af mennesker, som bevæger sig i det offentlige rum, og mener, at det er invaderende for privat livets fred. Men faktisk er der mange positive aspekter ved videoovervågning.

For det første er det muligt på langt mere effektiv vis end før hen at efterforske og undersøge forbrydelser, når disse udspiller sig for åbent kamera. For det andet kan synligt opsatte overvågningskameraer virke forebyggende i sig selv, idet ingen har lyst til at begå krimineller handlinger, når de risikerer at havne på skarpe video optagelser. Og for det tredje er optagelser fra et overvågningskamera særdeles hjælpsomme i forbindelse med afklaring af forsikrings forhold.

Er din bil for eksempel blevet smadret eller brændt af, vil du langt nemmere kunne godtgøre skaden over for dit forsikrings selskab, hvis der foreligger klare beviser i form af video optagelser.

Forebyg indbrud i hjemmet med videoovervågning

Indbrud i private hjem er et stigende problem i Danmark. Især i forbindelse med ferier og højtider ses en stigning i antallet af indbrud, typisk i enfamilie huse, hvor indbruddene som regel sker med berigelse for øje. Her har videoovervågning vist sig at være en effektiv metode til forebyggelse af indbrud.

Hvis du sørger for at mærke alle indgangs partier med videoovervågnings mærket, og opsætter et synligt overvågningskamera uden for huset, vil de fleste tyveknægte vide hvad de har med at gøre. Du kan også vælge at supplere med smarte overvågningskameraer indendørs, som kan fange misdæderen på film, skulle vedkommende alligevel vælge at gennemføre sit forehavende. Med et effektivt låse system og en ditto alarm samt et overvågningskamera eller flere står du samtidig stærkt i forhold til såvel forsikringen som politiet.

Du kan finde dit nye overvågningskamera samt al udstyr hertil på dkkamera.dk

More articles