Kaffeknallert sikrer gode kaffeoplevelser

20 august 2020
Søren Black

Godt samarbejde sikrer gode bønner

Kaffemaskinen var førhen en lige så almindelig ting i hjemmet som tandbørster og toiletpapir. I dag har maskinen dog fået skarp konkurrence af stempelkanden eller de smarte Nespresso-maskiner. Dette skyldes ønsket om at få serveret en virkelig god kvalitetskaffe. Derfor benytter man de fleste steder herhjemme de gode arabica-bønner.

Bønnerne, der stammer fra Etiopien, giver typisk en mild og sød smag med et pift af frugt, sukker og bær. Dette ønske om at levere den gode kaffe kan Kaffeexpressen til fulde tilbyde dig. For et godt samarbejde med risteriet Holy Bean, i Aarup på Fyn, sikrer nemlig, at kun de bedste økologiske kaffebønner finder vej til den kaffeknallert, som du ofte møder, når du færdes rundt i Jylland.

Nyd din kaffe i Smilets By

Det er ikke for ingenting, at Aarhus er blevet kaldt Smilets By. Dette skyldes blandt andet, at du her kan nyde en virkelig god kop kaffe i den skønne natur, der omgiver byen. For Kaffeexpressen er nemlig altid levringsdygtig i at levere en kaffeknallert i østjylland, så du kan få din kaffe, når du kommer rundt i byen. Kaffeexpressens kaffeknallert er altid fuld tanket med benzin, så den kan rykke ud til både messer, festivaller og andre type arrangementer, hvor der er brug for en god kaffe leverandør.

Køb Kaffeexpressens kaffe online

Når du bestiller en kaffeknallert hos Kaffeexpressen følger der altid en professionel barista med, der har flere års erfaring i at håndtere kaffebønnerne på den bedste måde. Men kommer du ikke lige forbi denne kaffeknallert, så er der heldigvis hjælp at hente på nettet. På Kaffeexpressens webshop kan du nemlig købe alle de skønne kaffebønner, som sælges fra den populære kaffeknallert.

Du kan for eksempel finde den skønne økologiske kaffe Burka Gudina, der kommer fra det solrige Etiopien i Afrika. Denne kaffe har en te-agtig underspillet smag, som du garanteret aldrig har oplevet andre steder.

Flere Nyheder