Makitas smarte batteriløsning

15 marts 2022
Niels Geckler

advertorial

Japanske Makita er et stort mærke indenfor el-værktøj – ikke mindst de batteridrevne typer.

Makita, der har hovedkontor i Japan, er kendt i det meste af verden for at levere el-værktøj. Virksomheden har har mere end 40 datterselskaber, der ligger spredt over verden og de mange produkter bliver lavet på 10 fabrikker i forskellige lande.

Selv om de er internationale fornægter den japanske arv sig ikke – med alt hvad det indebærer af omhu og præcision, når der skal fremstilles elektronik. Det er i følge mange god kvalitet til rimelig pris man får hos Makita. De har været i gamet i rigtigt mange år efterhånende. Makita startede helt tilbage i 1915 startede med produktion og reparation af lyskilder, motorer og transformere. I 1958 kastede de sig over fremstillingen af el-værktøj, og det vil mange i dag sige var en god idé.

makita

 

Brug samme batteri til det hele

Mange danskere, både amatører og fagfolk og alt der imellem, foretrækker Makita, der har haft salgskontor her i landet i omkring 30 år, når de skal have el værktøj. En af grundende til mærkets popularitet er løsningen omkring batterier. De kører med den samme type batteri i næsten alle deres modeller. Nogle af de modeller, der kræver ekstra kraft kører så på to af disse batterier på en gang.

Har du købt dig en 18V Makita-maskine, vil du kunne bruge batteriet i alle andre 18 volts Makita el-værktøjer og -redskaber. Sø behøver du at købe et nyt batterier til hvert enkelt stykke el-værktøj i dit værksted, der er af mærket Makita. Det kan spare dig for nogle penge.  

Denne japanske producent er leveringsdygtig i produkter inden for alt fra skruemaskiner, slagnøgler, stiksave og slagboremaskiner til haveudstyr som græstrimmere, buskryddere og hækkeklippere. Der er nok at vælge imellem, og mange er som sagt galde for forholdet mellem pris og kvalitet hos denne producent.

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://hus-bloggaren.se/

https://hus-bloggar.se/

https://husnews.se/

https://bygg-ideer.se/

https://familje-bostaden.se/

https://familjens-hus.se/

https://hemmafixaren.se/

https://hemmet-tomten.se/

https://hus-hem.se/

https://hus-sidan.se/

https://villa-posten.se/

https://villa-sidan.se/

Flere Nyheder