Med et håndlavet sofabord får du et bord i høj kvalitet

07 december 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Drømmer du om et nyt sofabord, vil du helt sikkert gerne have et i en god kvalitet. Det vil kunne holde i mange år. Selvom du måske bruger en del penge på det til at starte med, vil det altså tjene sig selv hjem ved, at du ikke skal udskifte det de næste mange år. 

Når du leder efter et sofabord i høj kvalitet, er det en god ide, at du køber et, der er håndlavet. Det, at der er nogle, der har stået og lavet med det med deres hænder og har kunnet mærke, hvor god kvaliteten er, er med til at sikre, at bordet helt sikkert ikke vil skuffe dig. 

Er du på jagt efter et håndlavet sofabord i laminat, kan du for eksempel se nærmere på bordene fra hipstory.dk. Alle deres sofaborde er nænsomt fremstillet i laminattræ i en høj kvalitet. De udvælger selv træet fra bæredygtige skovbrug, hvilket sikrer dig, at det også er et miljørigtigt valg. 

image

Vælg lige den farve du ønsker 

Med et sofabord i laminat vil du typisk få et bord, der har en neutral træfarve. Men hvis du ønsker noget mere spræl i dit hjem, kan du sagtens få det med et af laminatbordene fra hipstory.dk. De fremstiller nemlig deres borde med forskellige farvede overflader. Du kan derfor finde nogle med gul, grøn, blå, beige og sort overflade. 

Fordelen ved, at sofabordet er fremstillet i træ er, at sofabordet stadig får et meget levende og organisk udtryk, selvom det har en farvet bordplade. Dermed kommer det ikke til at virke så dødt, som hvis du havde valgt et bord i plast eller metal. 

Selvom bordet er fremstillet i træ, kræver det kun minimal vedligeholdelse. Det er derfor virkelig et både nemt og flot bord for dig at have og helt sikkert et, som du kan have glæde af i mange år fremover.  

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

Flere Nyheder