Sådan får du unikke møbler til dit hjem

23 august 2021
Steffen Hansen

Det bliver mere og mere populært, at man har møbler i sit hjem, som er unikke og anderledes. Møbler ingen andre kan få, og møbler som man måske selv har lavet, selv har designet, eller selv har fundet materialerne til. Vi giver her i indlægget et indblik i, hvordan du kan gå til opgaven, hvis du ønsker unikke møbler.

Gå i genbrug

Et af de bedste steder at starte, hvis man ønsker unikke møbler, er at tage en tur i genbrug. Her kan man finde møbler, som med en kærlig hånd kan blive utrolig lækre. Det kan være kommoder, spiseborde, sofaborde og meget andet. Hvis du har en gør det selv person indvendig, så er dette den rette vej at gå.

Lav det fra bunden

Ønsker du ikke at lave om på noget, som du kan finde i genbrug, så kan du kaste dig ud i at lave et møbel selv fra bunden. Her er det en god idé, at man har hænderne rigtigt skruet på, så møblet bliver samlet som det skal, og derved ikke bliver vakkelvornt. Et forslag til et møbel du selv kan lave, er et sofabord, hvor du selv laver benene, og måske laver bordpladen af træ du har fældet fra din have.

Hyr en professionel

Hvis du ikke er gør det selv typen, så kan det være en idé at hyre en professionel til opgaven. Der er i dag flere steder, hvor du kan finde en professionel møbel snedker i kolding. En snedker, som har specialiseret sig i udarbejdelsen af møbler fra bunden. En møbelsnedker hyres oftest, hvis det er møbler der skal laves af træ. Møbler der skal have specielle funktioner, og møbler som skal udstråle noget unikt.

Med ovenstående tre metoder, så kan du hurtigt få lavet et møbel, som ingen andre har i deres hjem. God fornøjelse!

Flere Nyheder