Tag den med ro! Er der nu også væggelus?

13 oktober 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er utroligt, hvordan noget så småt kan skabe så store problemer!

Men sådan er det med væggelus, hvor nogle nok hellere vil have almindelige lus i håret, end de vil blive ramt af væggelus.

For det er sandt, at hvis man først er sikker på, at man har fået dem, så kræver det en stor indsats at komme dem til livs, og det kan komme til at koste penge, hvis det har stået på længe; og har man lejet sig ind et sted, hvor man ikke få rettidigt informeret om væggelus, så kan man få problemer.

Er man dog endt med at få væggelus, er der et godt og professionelt team at benytte sig af til at bekæmpe dem: https://www.ksspecialservice.dk/skadedyr

Men man kan også selv gøre en stor indsats, som kræver en del.

Men er man nu helt sikker på, der er tale om væggelus?

Har du med sikkerhed fået væggelus?

Væggelus kommer oftest med os hjem fra ferier, hvis vi har sovet nogle steder, hvor der allerede findes, oftest i varme omgivelser.

Så kommer de desuden kun frem, når vi sover, så de ikke er til at få øje på – udover små brune pletter eller sorte klatter på ens lagener, som er deres ekskrementer eller pletter efter blod, de har suget fra os, som de lever af.

I så fald har man allerede fået dem i stort omfang.

De “klumper” er også til at finde ved sammenkoblinger på sengen, gelændre med videre; men før du går i panik, så skal du måske tage den med ro, inden du søsætter den store iværksættelse for at komme eventuelle skadedyr til livs.

Måske er din kløen på kroppen bare tegn på allergi?

Nogle klumper på lagenet kan være fnuller fra betrækket.

Og så videre.

Man skal lige bruge ens sunde fornuft, inden man går i gang med den store bekæmpelse.

Flere Nyheder