Tandlægeklinikker på Sjælland

21 September 2019
Simone Bertelsen
Tandlægeklinikker på Sjælland

Akut tandlæge med fire klinikker rundt omkring på Sjælland

Tandpine og lignende problemer med tænderne kommer aldrig belejligt, og særligt ikke når det opstår på skæve tidspunkter af døgnet. Når uheldet er ude, og du har akut brug for tandlægehjælp, er det unægteligt en fordel at have en god og fleksibel tandlæge inden for rækkevidde, og som hurtigt kan hjælpe dig af med dine smerter igen. Heldigvis findes der i København og omegn en erfaren og dygtig tandlæge, der ligger geografisk godt spredt ud over Sjælland. Med klinikker både i København S, Rødovre, Ballerup og i centrum af hovedstaden befinder de fleste med bopæl i København og omegn sig inden for en overskuelig rækkevidde af en af de fire tandlægeklinikker.

Har du behov for akut hjælp, er du garanteret en tid samme dag, som du ringer –  du skal blot ringe, inden klokken er blevet 10. Alle fire klinikker har attraktive og fleksible åbningstider, der gør det muligt for dig at komme til tandlæge fra morgen til aften eller om lørdagen, så dit tandlægebesøg ikke behøver at være på bekostning af dit arbejde, din skole eller andre forpligtelser.

Tandlægebehandlinger i trygge rammer

Hos alle fire klinikker modtager du tandlægebehandlinger af høj kvalitet, og du er altid i kyndige og trygge hænder. Alle tandlæger og tandplejere gør deres ypperste for, at du som patient føler dig velkommen og i gode hænder uanset hvilken behandling, dine tænder skal have. De er dygtige til at håndtere tandlægeskræk, så selv om du skulle lide af dette, kan du trygt sætte dig i tandlægestolen hos en af de fire klinikker. Det er af høj prioritet hos alle medarbejdere, at du forlader klinikken med en god oplevelse bag dig, og tænder der er i god stand og smertefrie. 

Søger du en fleksibel tandlæge på Sjælland, som altid står klar til at hjælpe dig, så se nærmere på PLUS1.dk

More articles