Alle dyr er dejlige

25 November 2018
Troels Nielsen
image

Næsten alle børnefamilier har et kæledyr

Jat tænk over det engang – kender du en børnefamilie, som ikke har et eller flere kæledyr? Det føles næsten som om, at en familie ikke er helt komplet, hvis der ikke er et kæledyr.

Og det er naturligvis ment på den allermest positive måde. Et kæledyr bringer nemlig noget helt særligt til familien. Den hengivenhed og tillid som dyr kan vise, er helt uovertruffen. Når du er rigtig sød ved dit kæledyr, så vil det nærmest gå igennem ild og vand for dig.

Familiens kæledyr bliver helt bestemt som et ekstra familiemedlem, som I tager hensyn til, og tænker ind i alle de ting, som I foretager jer.

Hvilket kæledyr har din familie?

Der findes et utal af kæledyr i de danske hjem og familier. Rigtig mange har en hund eller en kat, og så er der nogle som foretrækker kaniner eller marsvin. Og i den anden ende af spektret er der nogle, som har slanger eller måske fugleedderkopper som kæledyr. 

Hunde og katte er nok de meste udbredte, og de kan jo også nemmest passe ind i det daglige familieliv.

Hvad nu hvis dit kæledyr har behov for behandling?

Et kæledyr kan blive sygt, ligesom mennesker kan det. Og hvis det sker, så har du helt sikkert behov for en dygtig dyrlæge – og hvordan finder du nemmest en kompetent dyrlæge? Lad os nu sige, at du boede i Værløse, så kunne du søge på dyreklinik værløse.

Det bringer dig ind på hjemmesiden for en moderne dyreklinik, som altid er klar til at hjælpe dig og dit kæledyr. Eksempelvis har de deres helt eget laboratorium, og kan give svar på blodprøver, inden for få timer.

De kan også tage røntgenbilleder, hvilket er en stor hjælp, når der skal stilles en diagnose.

Du kan trygt kontakte dem, hvis dit kæledyr skal undersøges.

More articles