Hvor høj er prisen på en ny forrude?

//Hvor høj er prisen på en ny forrude?

Hvor høj er prisen på en ny forrude?

Er du på udkig efter en ny forrude til din bil, spekulerer du med stor sandsynlighed på, hvad prisen mon er for sådan en. De fleste reparatører kører ikke med vejledende priser, da den afhænger af flere forskellige faktorer og derfor kan svinge med mange kroner fra rude til rude.

Der er store forskelle på forrudepriser, og hvis du vil kende din skift af forrude i bil pris, er du nødt til at kontakte en reparatør. Men her er det vigtigt, at du er skeptisk, for flere undersøgelser viser, at priserne ikke bare variere fra bil til bil, men også fra reparatør til reparatør – og derfor bør du altid indhente flere tilbud.

Sådan foregår en udskiftning

Når du ringer og bestiller en ny forrude hos en reparatør, har du som udgangspunkt to muligheder: Du kan enten lade reparatøren komme hjem til dig med deres rullende værksted eller du kan aflevere din bil hos reparatøren.

Det tager 2-4 timer at skifte en forrude, og det er ikke selve arbejdet, der er så tidskrævende, men derimod den anbefalede tørretid, som er vigtig at overholde, hvis din nye forrude skal holde i mange år. Så snart tørretiden er gået, kan du bruge bilen igen, og hvis du har brug for det, tilbyder de fleste reparatører, at du kan låne en bil i ventetiden.

Stenslag skal repareres med det samme

Er du interesseret i forrudeskift, fordi du har fået et stenslag, skal du vide, at det muligvis kan repareres, så du slet ikke behøver at skifte ruden. Der er flere faktorer, der skal være gældende, men i langt de fleste tilfælde kan små stenslag repareres forholdsvis billigt. Og det er vigtigt, at du altid får behandlet et stenslag med det samme, da det ellers kan slå revner på grund af påvirkninger fra vind og vejr.

By | 2019-01-14T19:06:17+00:00 januar 14th, 2019|forrude|Kommentarer lukket til Hvor høj er prisen på en ny forrude?

About the Author: