Professionel gulvslibning – når dine gulve er blevet gamle og trætte

14 May 2018
Astrid Pedersen

editorial

Er dine smukke, originale trægulve efterhånden knap så smukke længere? Har tidens tand – eller måske rettere, fødder og poter – slidt din før så kønne og ensfarvede gulvbrædder ned til et punkt, hvor nedtrådt skidt og støv udgør grundfarven, og pletter ikke længere kan fjernes?

Slidte trægulve er grimme trægulve

Lad os se det i øjnene: Ikke al slid er smuk patina. Faktisk forholder det sig lige omvendt med trægulve – de bliver absolut ikke smukkere med alderen. Hvis trægulve ikke modtager den fornødne pleje og vedligeholdelse, kan de blive så utroligt trætte og triste at se på, at man får lyst til at rykke dem op og erstatte dem med noget, der er nemmere at have med at gøre, for eksempel parket eller beton. Men det er faktisk i de fleste tilfælde slet ikke nødvendigt. Et slidt trægulv kan sagtens genvinde sin fordums stråleglans, hvis man anvender den rette fremgangsmåde.

Få dit smukke trægulv tilbage med en professionel gulvafslibning

Du behøver ikke at finde dig i grimme gulve. En professionel gulvafslibning med tilhørende efterbehandling kan gøre underværker for dit trægulv – også selv om det er mange år siden, det sidst har fået en dybtgående behandling. Som hovedregel behøver du ikke at høvle dit gulv, hvis det blot er lidt slidt, og de skader, der måtte være, er overfladiske. Hvis dit gulv er præget af ridser fra for eksempel kæledyrenes kløer eller børnenes legetøj, pletter eller misfarvninger fra spildte væsker, og den der grå film af skidt, som ikke længere kan vaskes bort – ja, så er det en gulvafslibning som skal til.

Gulvkanonen – din professionelle gulvafsliber

Hos Gulvkanonen finder du udelukkende erfarne og rutinerede gulvafslibere med stor ekspertise inden for afslibning af gulve. Her får du en professionel behandling, og garanti for et strålende smukt resultat. Læs mere om gulvafslibning på Gulvkanonen.dk

More articles